Teknoloji Çağında Rezaletin Böylesi

Teknoloji Çağında Rezaletin Böylesi

ABONE OL
5 Aralık 2023 15:47
Teknoloji Çağında Rezaletin Böylesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’da yüzlerce öğrenci, halk otobüslerine binişlerde kullandıkları kartların güncellenmesi için soğuk hava ve yağışa rağmen uzun kuyruklar oluşturarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kart dolum merkezinin önünde sıra bekledi.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde halk otobüslerine binmek isteyen öğrenciler, kart güncellemesi yapmak için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Kart Dolum merkezinin önüne geldi.

Yoğun bir şekilde alana gelen öğrenciler, alanda uzun kuyruklar oluşturdu. Uzun sıralar zaman zaman dolum merkezinden yola kadar uzadı. Teknoloji çağını yaşadığımız bu devirde ortaya çıkan bu görüntüler pes ettirdi.

Vatandaşlar, kartlarına güncelleme yapabilmek için soğuk ve yağışlı havaya rağmen uzun süre sıra bekledi. Bazı vatandaşlar, basit bir uygulama ile çözümlenebilecek otobüse biniş kartının güncellemesi için bu noktalarda soğuk ve yağışlı havada insanları mağdur edilmesine tepki gösterdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.