Fuhuş operasyonunda bakın nereye saklanmış: 7 gözaltı

Fuhuş operasyonunda bakın nereye saklanmış: 7 gözaltı

ABONE OL
12 Aralık 2023 11:25
Fuhuş operasyonunda bakın nereye saklanmış: 7 gözaltı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’da düzenlenen fuhuş operasyonunda aralarında kadınlarında bulunduğu 7 kişi yakalandı.  Operasyonda kadının biri yatağın altına saklanmaya çalışırken yakalandığı anlar anbean kayıt altına alındı. 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, sosyal medya (Twitter,Instagram,Facebook) üzerinden cinsel içerikli fotoğraf ve telefon numarası paylaşarak Çorlu ve Kapaklı ilçelerinde fuhuş yapan/yaptıran şahıslara yönelik  operasyon düzenlendi.   

Çeşitli adreslere operasyon düzenleyen polis ekipleri,  bir adreste şüpheli bir kadın yatağın altına saklanmaya çalışırken yakalandığı anlar anbean kameralar tarafından kayıt altına alındı. 

  Polis operasyonunda Z.T. (46), S.T. (47), S.C. (23), V.Y. (36), ve Özbekistan Uyruklu D.E. (37), U.A. (40), O.A. (31) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların ikamet adreslerinde yapılan aramalarda cinsel içerikli materyaller ve fuhuş amaçlı kullanılan cep telefonları ele geçirildi.

Konuyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.