HERKES KOLTUKTA ONU GÖRMEK İSTİYOR

HERKES KOLTUKTA ONU GÖRMEK İSTİYOR

ABONE OL
25 Aralık 2023 20:52
HERKES KOLTUKTA ONU GÖRMEK İSTİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Bakan Aday Adayı Vahap Akay’a, saha çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği tüm ilçelerde gerek partililerin, gerekse vatandaşların ilgisi her geçen gün katlanarak artıyor.
İki dönemdir (10 yıl) Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini başarı ile sürdüren ve 26 Kasım Pazar günü CHP İl Başkanlığı önünde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını coşkulu bir kalabalık önünde açıklayan Vahap Akay, saha çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Vatandaş Vahap Akay “diyor”

CHP Genel Merkezi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı ve diğer ilçe belediyelerin başkan adaylarını açıklaması sabırsızlıkla bekleniyor.
Belediye başkan adayları ilçelerinde esnafı, sokağı, pazarı gezerek nabız tutuyor.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ismi en fazla telaffuz edilen isimlerden olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise ilçe ilçe, sokak sokak gezerek vatandaşlarla yakın temas kuruyor.

AKAY’A SEVGİ SELİ
Çerkezköy ve Saray ilçeleri dışındaki diğer 9 ilçede esnaf, pazar, kahvehane ziyaretleri yapan, sokakları ve mahalleleri karış karış gezen Akay’a ilgi büyük.
Ziyaret ettiği yerlerde adeta sevgi seliyle karşılanan Akay, her vatandaşı dikkatle dinliyor, notlar alıyor, seçilmesi durumunda yapacağı çalışmaları anlatıyor.
Akay’ın 10 yılda Çerkezköy’de yaptığı çalışmaları yakından bilen vatandaşlar, genç başkan adayının çalışmalarını tüm il geneline yaymasını istiyor. Sivil Toplum Örgütlerini (STK) de ziyaret eden Akay, burada kendisine iletilen sorunları dikkatlice dinliyor, çözüm önerilerini sunuyor.

PARTİ TEŞKİLATLARINDAN YOĞUN DESTEK
Akay halkla direkt temas etmesinin yanı sıra parti teşkilatlarına da ziyaretler gerçekleştiriyor. Burada partililerinin yoğun ilgi ve desteği ile karşılanan Akay, dava arkadaşlarına seçimler için moral motivasyon sağlıyor. Akay’a desteklerini gösteren CHP’lilerin büyük bölümü, genç başkanın aday gösterilmesi durumunda diğer ilçelerin de seçimlerde başarılı sonuçlar alacağına inanıyor.

AKAY TOPLUMDA KARŞILIK BULUYOR
Vahap Akay’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde toplumda önemli bir karşılığı olduğu göze çarpıyor. Toplumun her kesimi tarafından heyecanla takip edilen Akay’ın, parti ayrımı gözetmeksizin her vatandaşın sorununa aynı samimiyetle yaklaşması takdir topluyor.
Akay, katıldığı programlarda yaptığı açıklamalarda, belediye başkanı seçildiği gün parti rozetini bir tarafa bırakıp “herkesin başkanı” olacağı sinyalini veriyor.
İlçelerde büyük coşkuyla karşılanan Akay’ın bu ilçelerde seçim sonuçlarına pozitif etki yapacağı belirtiliyor.
Vahap Akay’ın sahadaki karşılığına bakıldığında ismi geçen diğer aday adayları Candan Yüceer ve Kadir Albayrak’ın çok önünde olduğu göze çarpıyor. Genç olması, Çerkezköy’de iki dönemde yaptığı çalışmalar, kararlı ve ilkeli duruşu, toplumun her kesimini kucaklaması, kendini çok iyi şekilde ifade edebilmesi ve halkla yakın temas kurabilmesi, Akay’ı diğer adayların arasından oldukça öne çıkarıyor.
Tüm bunlar değerlendirildiğinde Akay adeta Genel Merkez’e “geliyorum” mesajı veriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.