Geçit yok: Gram gram yakalama

 Geçit yok: Gram gram yakalama

ABONE OL
20 Aralık 2023 14:10
 Geçit yok: Gram gram yakalama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’da jandarma 3 ilçede rutin faaliyetlerinde uyuşturucu ele geçirirken, olayda 3 şüpheli yakalandı.

  Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca, Kapaklı ilçesinde D.Y. isimli şahsın evinde yapılan arama sonucunda, 7 gram metamfetamin, 27 gram bonzai, 1 adet extacy hap, 2 adet şeffaf kilitli poşet, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı, ele geçirildi. Şüpheli ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. 

   Süleymanpaşa İlçesinde de jandarmanın önleyici kolluk devriye faaliyeti esnasında durdurulan E.E. isimli şahısların yapılan üst aramasında E.E. isimli şahıs üzerinde yaklaşık 2 gram metafetamin ele geçirildi. Şüpheli ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. 

   Çorlu İlçesinde ise durdurulan araçta 21 gram metamfetamin 1 adet hassas terazi, 2 adet cam uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi. Olayla bağlantılı olan K.S.K isimli şahsın işletmekte olduğu iş yeri ve evinde yapılan aramada 9 gram metamfetamin, 8 adet sentetik hap ve 17 adet 9mm tabanca mühimmatı ele geçirildi.

Olayda yakalanan şüpheli ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.