Tekirdağ’da Kızıl Lodos

Tekirdağ’da Kızıl Lodos

ABONE OL
20 Kasım 2023 12:36
Tekirdağ’da Kızıl Lodos
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarının ardından Tekirdağ kıyılarında etkili olan lodos, yine kızıl yosun getirdi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Marmara Denizi’nin kıyısındaki Tekirdağ’da lodos fırtınası etkili oldu. Lodos’un etkili olmasıyla birlikte çok sayıda balıkçı teknesi, limana çekilerek rıhtıma bağladı.
Lodos fırtınası ile birlikte uluslararası yük taşımacılığı yapan büyük konteyner gemileri ve feribotlar Tekirdağ açıklarına demirleyerek fırtınanın geçmesini bekledi.
Lodos ile birlikte Tekirdağ kıyılarına kızıl lodos gelirken, kıyılar kızıl tonlara büründü.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Balıkçı Hüseyin Oğuz, “Bu akşam birazcık hava sakinliyor. Allah’ın izniyle denize çıkacağız. Lodosunn esmesiyle kıyıya kırmızı yosunlar geliyor. Bu durum normal bir dua olayıdır. Endişelenmeye gerek yok. Karayel estiği zaman geri gitmesini de biliyor. Şu an denizde lüfer var. Allah’ın izniyle denize çıkacağız ve ekmeğimizi bulacağız inşallah” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.